VORES HISTORIE

For Kunstnergruppen Bornholm startede det hele på Møbelfabrikken i Nexø, med åbning af Kunst Arkaden i starten af sommeren 2020. Her mødtes de kunstnere, der i dag udgør bestyrelsen, for at udstille.


Vi kendte ikke hinanden på forhånd, men gennem de næsten to måneder vores udstilling varede kom vi så godt ind på hinanden, at vi besluttede os for at fortsætte det gode sammenhold og samarbejde, da Møbelfabrikken i eftersommeren begyndte istandsættelsen af det store udstillingslokale vi havde fået stillet til rådighed.


Derfor besluttede vi os for at fortsætte samarbejdet under mere formelle rammer og etablerede foreningen Kunstnergruppen Bornholm.


Vores vision er at samles - hele eller dele af gruppen - om udstillinger over hele året overalt på Bornholm hvor vi finder inspiration og gode lokaler til formålet.


Her til sommer - det vil sige i perioden 5. - 25. juli - udstiller vi på Tejn Medborgerhus, Ndr. Strandvej 31, Tejn, 3770 Allinge. Der er gratis parkering og adgang.

I første omgang stillede vores næstformand Helle-Vibeke Tvarnø et mindre udstillingslokale til rådighed for en permanent udstilling på adressen Rønnevej 54 i Nexø, hvor du kan nyde et bredt udvalg af vores kunsthåndværk - når flaget er hejst ved vores skilt ude ved landevejen.